Russian Volume Wimpers

De Russian Volume wimperextensions maken van jou ogen pas echte blikvangers waarbij de focus ligt op volume wimpers. Deze wimpers hebben geen schadelijke effecten op de natuurlijke wimpers omdat we in het bezit zijn van de juiste certificaten en materialen. We geven daarnaast een after-care flyer en wimperborsteltje mee zodat je de juiste verzorging kunt hanteren en langer plezier hebt van mooie wimperextensions.

Er worden 2 t/m 10 wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst.

De Russian Volume wimpers zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De zogenaamde waaier techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en bijna ontspannend te noemen. Sommige klanten vallen er zelfs van in slaap! Na de behandeling ben jij gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag.

Het verschil tussen One by One en Russian volume wimperextensions zit hem in verschil van dikte en techniek van plaatsen. Bij Russian volume wordt gebruikt gemaakt van dunnere, zachtere wimpers en een zogenoemde waaiertechniek. Hierdoor oogt het geheel zwarter en voller. Wanneer een eigen wimper wat zwakker is kan gebruik gemaakt worden van een 2D techniek, wanneer er enkele eigen wimpers ontbreken kan er door middel van een Russian volume techniek een zogenoemde brug gebouwd worden met wimperextensions waardoor toch een volle oogopslag gecreëerd wordt!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? We kunnen ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door ons opgevuld kunnen worden daar we garant willen staan voor een mooie set.

Russian Volume Refill nodig?
Dan ben jij bij Droomwimpers aan het juiste adres.

De prijzen zijn als volgt:

Russian Volume nieuwe set €65

Refill tot 2 weken €35
Refill tot 3 weken €45
Refill tot 4 weken €55

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan hoort bij 4 weken wordt er een nieuwe set gerekend.