Russian Volume

De Russian Volume wimperextensions maken van jou ogen pas echte blikvangers waarbij de focus ligt op volume wimpers. Deze wimpers hebben geen schadelijke effecten op de natuurlijke wimpers omdat we in het bezit zijn van de juiste certificaten en materialen. We geven daarnaast een after-care flyer en wimperborsteltje mee zodat je de juiste verzorging kunt hanteren en langer plezier hebt van mooie wimperextensions.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Prijslijst

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan hoort bij 4 weken wordt er een nieuwe set gerekend.
Maak een afspraak

Er worden 2 t/m 10 wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst.

De Russian Volume wimpers zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De zogenaamde waaier techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en bijna ontspannend te noemen. Sommige klanten vallen er zelfs van in slaap! Na de behandeling ben jij gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag.

Het verschil tussen One by One en Russian volume wimperextensions zit hem in verschil van dikte en techniek van plaatsen. Bij Russian volume wordt gebruikt gemaakt van dunnere, zachtere wimpers en een zogenoemde waaiertechniek. Hierdoor oogt het geheel zwarter en voller. Wanneer een eigen wimper wat zwakker is kan gebruik gemaakt worden van een 2D techniek, wanneer er enkele eigen wimpers ontbreken kan er door middel van een Russian volume techniek een zogenoemde brug gebouwd worden met wimperextensions waardoor toch een volle oogopslag gecreëerd wordt!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? We kunnen ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door ons opgevuld kunnen worden daar we garant willen staan voor een mooie set.

Russian Volume Refill nodig?
Dan ben jij bij Droomwimpers aan het juiste adres.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191