Russian Volume Wimpers

De “2D/3D/4D/5D/6D”  Russian Volume wimperextensions maken van jou ogen pas echte blikvangers waarbij de focus ligt op volume wimpers. Deze wimpers hebben geen schadelijke effecten op de natuurlijke wimpers omdat ik in het bezit ben van de juiste certificaten en materialen. Ik geef daarnaast een after-care flyer en wimperborsteltje mee zodat je de juiste verzorging kunt hanteren en langer plezier hebt van mooie wimperextensions.

Er worden 2/3/4/5 -of 6 wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst.

De Russian Volume wimpers zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De zogenaamde waaier techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en bijna ontspannend te noemen. Sommige klanten vallen er zelfs van in slaap! Na de behandeling ben jij gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag.

Het verschil tussen One by One en Russian volume wimperextensions zit hem in verschil van dikte en techniek van plaatsen. Bij Russian volume wordt gebruikt gemaakt van dunnere, zachtere wimpers en een zogenoemde waaiertechniek. Hierdoor oogt het geheel zwarter en voller. Wanneer een eigen wimper wat zwakker is kan gebruik gemaakt worden van een 2D techniek, wanneer er enkele eigen wimpers ontbreken kan er door middel van een Russian volume techniek een zogenoemde brug gebouwd worden met wimperextensions waardoor toch een volle oogopslag gecreëerd wordt!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Ik kan ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door mij opgevuld kunnen worden daar ik garant wil staan voor een mooie set.

Russian Volume Refill nodig?
Dan ben jij bij Droomwimpers aan het juiste adres.

Mijn prijzen zijn als volgt:

Russian Volume nieuwe set €69

Refill tot 2 weken €30
Refill tot 3 weken €40
Refill tot 4 weken €50

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan behorend bij de week waarvoor je komt dan spreek ik vooraf een andere prijs met je af.

Wat zeggen mijn klanten..

Henriette T.

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog
Russian Volume wimper