Brow Lamination

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller en ‘fluffy’. Het resultaat is natuurlijk en blijft ca. 6 – 8 weken zichtbaar, dit is namelijk de groeicyclus van jouw haartjes.

Het shapen, waxen, epileren en verven is inbegrepen. Henna gaat niet goed samen met de lotion formules en wordt daarom afgeraden.

Wil je geen natuurlijk maar een juist opvallender resultaat? Ook dat is mogelijk, wel is dit mede afhankelijk van jou eigen wenkbrauwen. Hoe voller de wenkbrauwen hoe voller het resultaat.

Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Fluffy, volle wenkbrauwen? Elke ochtend wakker worden met een echte eye opener?

Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Krijg ik donkere wenkbrauwen door browlamination?

Nee, wij hebben meerdere kleuren en kiezen in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Ons doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Wij adviseren je graag op basis van onze kleurenleer. We hebben lichte, midden en donkere natuurkleuren.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel browlamination boeken?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen door ons te laten shapen en browlamination toe te passen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping tekenen wij de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Wij zijn altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Wij kijken ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoe lang duurt een behandeling browlamination?

Wij rekenen 60 minuten voor deze behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar van browlamination?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, wij adviseren dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De verf blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 1 week op de huid. De lotion formule blijft cq. 6 tot 8 weken in de haartjes aanwezig, de duur van de groeicyclus.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Waarom browlamination?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen.

Wanneer niet kiezen voor browlamination?

Browlamination is vrijwel altijd mogelijk maar wordt afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Recent geplaatste PMU in de genezingsperiode
    Allergie voor bestandsdelen in de wenkbrauwverf
    Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen
  • “Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

    ~ Marleen Witteveen