Wenkbrauwen

Strakke, volle wenkbrauwen. Dé trend van nu. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat wij altijd kijken naar welke vorm -en kleur bij jou passen.

De vorm bepalen wij aan de hand van een uitgebreide browmapping, dat wil zeggen dat wij door middel van de allernieuwste techniek jou wenkbrauwen uittekenen aan de hand van jou gezichtscontouren. Zo krijg je de meest symmetrisch én passende wenkbrauwen bij jou gezicht met behoud van eigen haartjes.

Na het uittekenen brengen we de juiste kleur verf aan, wij hebben diverse kleuren verf en mengen deze vaak om een zo natuurlijk of desgewenst intenser effect te krijgen. Wij verven eerst alvorens we waxen en epileren, zo voorkom je dat er teveel haartjes verwijderd worden en blijft de huid gesloten waardoor de verf beter opgenomen wordt.

Wanneer de verf uitgewerkt is waxen en epileren we tot je strakke wenkbrauwen hebt. Wij gebruik wax in plaats van hars omdat dit zachter is voor de huid, bij wax worden alleen de haartjes mee getrokken en hars hecht zich ook aan de huid. Waxen wordt doorgaans als gevoelig maar niet pijnlijk ervaren. Wax is ook toepasbaar op een gevoelige huid!

De haartjes blijven vervolgens tot wel 6 weken weg en de verf blijft tot wel 3 weken op de haartjes aanwezig, verven is niet voor de huid bedoeld (zie daarvoor henna brows) maar blijft vaak wel tot 1 week na de behandeling op de huid aanwezig.

Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is ook te boeken zonder verven.

Ideaal, strakke wenkbrauwen en geen wenkbrauw make up meer nodig tot wel 6 weken!
Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Wenkbrauw behandelingen

Maak een afspraak

Krijg ik donkere wenkbrauwen door het verven?

Nee, wij hebben meerdere kleuren en kiezen in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Ons doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Wij adviseren je graag op basis van onze kleurenleer. We hebben lichte, midden en donkere natuurkleuren.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel waxen; epileren en verven?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen door ons te laten waxen; epileren en verven. Wij adviseren zelfs verf in plaats van henna omdat verf vooral voor de eigen haartjes bedoeld is en een aanvulling kan zijn op de PMU. Henna kleurt de huid en kan de kleur van de PMU tijdelijk veranderen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping tekenen wij de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Wij zijn altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Wij kijken ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoe lang duurt een behandeling waxen; epileren en verven?

Wij rekenen 30 minuten voor deze behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar van waxen; epileren en verven?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, wij adviseren dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De verf blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 1 week op de huid.

Waarom waxen; epileren en verven?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen.

Wanneer niet kiezen voor waxen; epileren en verven?

Waxen, epliren en verven zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • Recent geplaatste PMU in de genezingsperiode
  • Allergie voor bestandsdelen in de wenkbrauwverf
  • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou bij Droomwimpers?

Maak een afspraak 06 23104191