Browtreatment

Strakke, volle wenkbrauwen. De trend van nu. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel? Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat wij altijd kijken naar welke vorm -en kleur bij jou passen.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Ook interessant voor jou

Henna brows

Prijslijst

Maak een afspraak

Nadat de vorm bepaald is wordt de wenkbrauw geshaped, dit gebeurd door middel van waxen en epileren. Wax is een stuk zachter voor de huid dan hars en zorgt voor een strak en effectief resultaat. In een relatief korte tijd verwijder je de haartjes. De wax waarmee we werken is geschikt voor de gevoelige huid en daarnaast ideaal voor donshaar, zo krijg je een nog strakkere vorm! De haartjes die achterblijven na het waxen, verwijderen we met epileren.

Kies je voor verven dan wordt de wenkbrauwverf aangebracht na het shapen. We hebben diverse kleuren en kijk altijd naar de kleur van je huid en haar, vanzelfsprekend gaat dit ook in overleg.

De haartjes blijven tot wel 5 weken weg en de verf blijft tot wel 3 weken op de haartjes aanwezig. Desgewenst kan de vorm ook groter of strakker gemaakt worden, conform de huidige trend.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191