Henna Brows

Henna brows zijn helemaal in! Dit kleurenpigment is 100% natuurlijk en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren die ook nog eens gemengd kunnen worden. De henna blijft tot wel 3 weken op de huid en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes zitten! Eindelijk mooie, natuurlijke en volle maar bovenal strakke wenkbrauwen waarbij de vorm zelfs groter gemaakt of lege plekken opgevuld kunnen worden.

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? Wij adviseren je hier vrijblijvend in, niks zo erg als wenkbrauwen waarvan de vorm niet klopt of de kleur te donker is! Dit bepalen we aan de hand van jou wensen, haarkleur; huidkleur en eventueel gebruik van make up.

Bij deze behandeling zijn het waxen en epileren van de wenkbrauwen inbegrepen, zo creëer je een strakke wenkbrauw.

Eerst wordt de huid goed gereinigd en gescrubd met een speciale lotion, hierdoor is de huid vetvrij. Henna hecht namelijk het beste wanneer de huid vetvrij is. Henna pakt de huid én haartjes om eenzelfde kleur aan te nemen.

Afhankelijk van het huidtype heeft henna maximaal 20 minuten nodig om in te trekken, gedurende deze tijd trekt de henna in de huid en hecht het zich aan de haartjes. De henna wordt nadien met water verwijderd.

Om optimaal plezier te houden van je nieuwe henna brows dien je water zoveel als mogelijk te vermijden, olie producten kunnen geen kwaad.

Heb je een vorm van permanente make up onder de wenkbrauw zitten? De kleur kan in dit gebied anders uitvallen dan op de naastgelegen huid zonder permanente make up, wij adviseren in dat geval verf in plaats van henna.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Ideaal, strakke wenkbrauwen en geen wenkbrauw make up meer nodig tot wel 6 weken!
Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Henna Brows prijs

Maak een afspraak

Krijg ik donkere wenkbrauwen door henna?

Nee, wij hebben meerdere kleuren en kiezen in samenspraak met jou welke kleur het beste bij je past. Ons doel is om je met passende wenkbrauwen de deur uit te laten gaan. Wij adviseren je graag op basis van onze kleurenleer. We hebben lichte, midden en donkere natuurkleuren. Henna oogt in tegenstelling tot verf vaak wel donkerder omdat de huid ook mee gekleurd wordt.

Ik heb PMU op mijn wenkbrauwen, kan ik dan wel voor henna brows kiezen?

Wanneer je PMU volledig genezen is, is het geen probleem om je wenkbrauwen door ons te laten waxen; epileren en verven. Wij adviseren zelfs verf in plaats van henna omdat verf vooral voor de eigen haartjes bedoeld is en een aanvulling kan zijn op de PMU. Henna kleurt de huid en kan de kleur van de PMU tijdelijk veranderen.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Door middel van browmapping tekenen wij de meest passende wenkbrauwen uit behorend bij jou gezicht en wensen. Wij zijn altijd in eerlijk in wat haalbaar is. Wij kijken ook naar eigen haartjes en huidskleur om zo te kunnen adviseren.

Hoe lang duurt een behandeling henna brows?

Wij rekenen 45 minuten voor deze behandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar van henna brows?

De haartjes blijven tot wel 6 weken weg, wij adviseren dan ook eens per 6 weken terug te komen voor deze behandeling. De henna blijft tot wel 3 weken op de wenkbrauw haartjes en tot 5 weken op de huid.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Waarom henna brows?

Omdat natuurlijke, strakke en volle wenkbrauwen meer uitstraling geven dan een wenkbrauw potlood! Na deze behandeling ben je tot wel 6 weken klaar met werk aan je wenkbrauwen. Daarnaast is henna 100% natuurlijk in tegenstelling tot verf. Tot slot kleurt henna de huid ook mee waar verf na 1 week van de huid af is.

Wanneer niet kiezen voor henna brows?

Henna brows zijn vrijwel altijd mogelijk maar worden afgeraden in onderstaande situaties omdat deze de houdbaarheid of het resultaat kunnen beïnvloeden:

  • PMU
  • Eczeem of andere huidaandoeningen op of rondom de wenkbrauwen
  • Allergie voor bestandsdelen in de henna

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191