Henna Brows

Henna brows zijn helemaal in! Dit kleurenpigment is 100% natuurlijk en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren die ook nog eens gemengd kunnen worden. De henna blijft tot wel 3 weken op de huid en tot 5 weken op de wenkbrauwhaartjes zitten! Eindelijk mooie, natuurlijke en volle wenkbrauwen waarbij de vorm zelfs groter gemaakt of lege plekken opgevuld kunnen worden.

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? Wij adviseren je hier vrijblijvend in, niks zo erg als wenkbrauwen waarvan de vorm niet klopt of de kleur te donker is!

Bij deze behandeling zijn het waxen en epileren van de wenkbrauwen inbegrepen, zo creëer je een strakke wenkbrauw.

Vervolgens wordt de huid goed gereinigd met een speciale lotion, hierdoor is de huid vetvrij. Henna hecht namelijk het beste wanneer de huid vetvrij is. Henna pakt de huid én haartjes om eenzelfde kleur aan te nemen.

Afhankelijk van het huidtype heeft henna maximaal 20 minuten nodig om in te trekken, gedurende deze tijd trekt de henna in de huid en hecht het zich aan de haartjes. De henna wordt nadien met water verwijderd.

Om optimaal plezier te houden van je nieuwe henna brows dien je water zoveel als mogelijk te vermijden, olie producten kunnen geen kwaad.

Heb je een vorm van permanente make up onder de wenkbrauw zitten? De kleur kan in dit gebied anders uitvallen dan op de naastgelegen huid zonder permanente make up, om het mooiste resultaat te krijgen wordt er met verschillende kleuren gewerkt.

De prijs voor deze Henna Brow behandeling is €35

Henriette T.

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog