Lashlift

Gooi je wimperkruller weg! Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul op natuurlijke, rechte wimpers te creëren. Het opent je ogen echt en is geweldig voor wat net wat meer volume dan mascara met een wimperkruller. En bovenal; een stuk minder schadelijk voor je wimpers! In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Prijslijst

Maak een afspraak

Deze geavanceerde techniek, ook wel “lash lamination” genoemd, is ontworpen om de krul te versterken en op te tillen. Een echte eye opener.

De eigen wimpers worden om een zogenoemde “siliconen pad” heen gevouwen met siliconengel, deze gel is te verwijderen met water. Het proces bestaat vervolgens uit twee lotions;

Lotion 1; zorgt er voor dat de eigen wimper de krul aanneemt van de siliconen pad, deze lotion dient maximaal 6 minuten in te werken op de wimpers.

Lotion 2; zorgt er voor dat de wimpers de nieuwe krul behouden, deze lotion dient maximaal 5 minuten in te werken op de wimpers.

Wanneer er gekozen wordt voor het verven van de wimpers, gebeurd dit na het reinigen van lotion 2. De lashlift is een geheel veilige methode om de eigen wimpers gedurende 6 tot 8 weken te liften. De houdbaarheid van deze krul staat gelijk aan de groeicyclus van de eigen wimper; wanneer een eigen wimper aan het eind van de groeicyclus zit en er een nieuwe wimper door komt zal de krul verdwijnen. Het advies is om minimaal 5 weken tussen de lashlift behandelingen aan te houden, zodat een wimper niet dubbel gekruld wordt.

De krul wordt nauwkeurig bepaald aan de hand van de lengte van de eigen wimper en de wens van de klant.

Wij werken met ELLEEBANA ONE SHOT LASHLIFT. Dit is het snelste en meest gerenommeerde merk op de huidige markt. Dit exclusieve merk geeft alleen toegang tot salons die hier een erkende opleiding in gevolgd en afgerond hebben. Er bestaat géén sneller of sterker werkend merk dan dit!
*Om dit merk exclusief te houden hanteert Elleebana minimum prijzen.

Waarom een lashlift en geen wimperextensions?

Overgevoeligheid bij wimperextensions óf mascara
Lang zichtbaar zonder tussentijds onderhoud, namelijk 6 tot 8 weken
Natuurlijke uitstraling
Weinig verzorging nodig
Vocht -en olie bestendig
Wij beschikken over meerdere certificaten om deze toonaangevende lashlift behandeling uit te voeren. Desgewenst verven we de wimpers na de behandeling mee in de kleur bruin of zwart! Mascara wordt nu helemaal overbodig máár mag desgewenst wel gebruikt worden na 24 uur.

We adviseren je graag vrijblijvend bij het maken van een keus.

Na afloop van de behandeling ontvang je een after-care flyer en wimperborsteltje, zodat jij lang kunt genieten van een spectaculaire oogopslag!

Lashlift after-care …

1. Geen water en mascara op de wimpers gedurende 24 uur na de behandeling.
2. Geen stoom, geen zware oefening die overmatig zweten zou veroorzaken gedurende 24 uur.
3. Geen wimperserums, oogcrèmes gedurende 24 uur.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191