One by One wimperextensions

Mooie, lange en zwarte wimpers krijg je met One by One wimperextensions.
Op iedere eigen wimper wordt één wimperextension geplakt, bij Droomwimpers krijg jij de perfecte look die bij jou past omdat er een ruime keus is aan verschillende soorten wimperextensions en daarmee een passende look aangemeten kan worden.

Om te zorgen dat de wimperextensions bij je passen vinden we het belangrijk om samen te kijken naar je wensen. Zo heb je de mogelijkheid om voor een naturel look te gaan maar kun je met wimperextensions ook uitpakken voor een speciale gelegenheid.

Verschil in lengte, dikte, krul en zelfs kleur maken dat er veel mogelijk is. Daarnaast zijn er meerdere manieren op om en af te bouwen waardoor de oogopslag ook veranderd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘angeleye’ of een ‘bambi look’, tegenwoordig kiezen veel klanten voor de ‘Kim Kardashian’ look. Aan de hand van eerder geplaatste wimperextensions kunnen we samen kijken wat bij je past.

Gemiddeld blijven de One by One wimpers 3 tot 4 weken “mooi” zitten, dat wil zeggen dat je deze tijd niet langs hoeft te komen voor een refill. 

Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet je ongeveer rekening houden met anderhalf (1.5) uur, dit is mede afhankelijk van je eigen wimpers. 

Naderhand ontvang je een after-care flyer en wimperborsteltje, de bedoeling is dat je je hier zoveel mogelijk aan houdt om te zorgen dat je wimpers mooi blijven!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Wij kunnen ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door ons opgevuld kunnen worden daar wij garant willen staan voor een mooie set.

Refill nodig?

One by One Refill

De prijzen zijn als volgt:

Nieuwe set one by one €50

Refill tot 4 weken €40

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan hoort bij 4 weken wordt er een nieuwe set gerekend.

“Free naps with every lash service”