One by one wimperextensions

Mooie, lange en zwarte wimpers krijg je met One by One wimperextensions.
Op iedere eigen wimper wordt één wimperextension geplakt, bij Droomwimpers krijg jij de perfecte look die bij jou past omdat er een ruime keus is aan verschillende soorten wimperextensions en daarmee een passende look aangemeten kan worden.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 170+ reviews op Google.

Prijslijst

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan hoort bij 4 weken wordt er een nieuwe set gerekend.

Maak een afspraak

One by one

Om te zorgen dat de wimperextensions bij je passen vinden we het belangrijk om samen te kijken naar je wensen. Zo heb je de mogelijkheid om voor een naturel look te gaan maar kun je met wimperextensions ook uitpakken voor een speciale gelegenheid.

Verschil in lengte, dikte, krul en zelfs kleur maken dat er veel mogelijk is. Daarnaast zijn er meerdere manieren op om en af te bouwen waardoor de oogopslag ook veranderd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘angeleye’ of een ‘bambi look’, tegenwoordig kiezen veel klanten voor de ‘Kim Kardashian’ look. Aan de hand van eerder geplaatste wimperextensions kunnen we samen kijken wat bij je past.

Gemiddeld blijven de One by One wimpers 3 tot 4 weken “mooi” zitten, dat wil zeggen dat je deze tijd niet langs hoeft te komen voor een refill.

Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet je ongeveer rekening houden met anderhalf (1.5) uur, dit is mede afhankelijk van je eigen wimpers.

Naderhand ontvang je een after-care flyer en wimperborsteltje, de bedoeling is dat je je hier zoveel mogelijk aan houdt om te zorgen dat je wimpers mooi blijven!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Wij kunnen ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door ons opgevuld kunnen worden daar wij garant willen staan voor een mooie set.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191