Powderbrows

Vroeger bestond er permanente make up dat resulteerde in grijze, groene of oranje wenkbrauwen. Vaak ook nog dun van vorm. De angst van iedere PMU stylist én klant. Gelukkig zijn de technieken en pigmenten door ontwikkelt tot de dag van vandaag en creëren we met powderbrows zachte, natuurlijke maar toch strakke wenkbrauwen. Na genezing zal niemand zien dat jij permanente make up draagt op je wenkbrauwen, omdat er een ‘gepoederd’ effect overblijft.

Na een uitgebreide browmapping, waarbij we de wenkbrauwen passend bij jou gezicht uittekenen, bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Onthoud dat de kleur tot wel 40% terugloopt in toon en hardheid, zo blijft er een gepoederd effect over. Wij brengen de powderbrows aan met een dunne naaldmodule, deze techniek wordt machinaal aangebracht door laagjes pigment te schaduwen in de juiste vorm.

Powderbrows of ombre brows zijn de allernieuwste techniek op het gebied van permanente make up wenkbrauwen. Ervaring leert dat genezen resultaten geen schade aan de huid toebrengen en dat ook een vette huid een mooi resultaat kan verkrijgen!

Het voordeel van deze permanente make up techniek is eveneens de houdbaarheid, powderbrows blijven tot wel 2 jaar mooi alvorens je een nieuwe nabehandeling nodig bent.

Ideaal, zo epileer je nooit meer teveel en sta je op met perfecte wenkbrauwen! Wil jij weten of deze techniek iets voor jou is? Scroll dan door!

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

pmu

Wat is het verschil tussen Powderbrows en Ombre brows?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen POWDERBROWS en OMBRE BROWS, in de basis zijn dit dezelfde PMU wenkbrauwen echter is de aanzet van de wenkbrauw bij een OMBRE brow lichter. De punt is bij een OMBRE brow donker waardoor je een natuurlijker effect krijgt. De techniek blijft hetzelfde als bij POWDERBROWS, waarbij de gehele wenkbrauw ongeveer evenveel gepigmenteerd wordt van de aanzet tot aan de punt. Een ombre brow oogt vaak natuurlijker.

Ik heb al oude PMU op mijn wenkbrauwen, maakt dit uit?

Voorafgaand aan je afspraak ontvangen we graag een foto bij daglicht zonder make up om te beoordelen of wij over jou oude PMU kunnen pigmenteren. Soms is het beter om oude PMU weg te laseren alvorens men nieuwe PMU laat plaatsen, soms is de oude PMU zo vervaagd dat het wel kan.

Hoe weet ik wat het beste bij mij past?

Aan de hand van browmapping (uittekenen wenkbrauwen passend bij jou gezicht) en persoonlijke wensen kunnen we samen tot een mooie wenkbrauw komen. Foto’s van ander werk zijn welkom zodat we kunnen aangeven of dit haalbaar is en passend bij jou gezicht. Wij proberen hier altijd eerlijk in te zijn voor een zo reëel mogelijk resultaat.

Ik wil graag een heel andere vorm dan mijn eigen wenkbrauw, kan dit?

Vaak heeft de eigen wenkbrauw de meest passende vorm bij jou gezicht, aan de hand van browmapping tekenen wij de wenkbrauwen uit en zullen daarbij zoveel als mogelijk de eigen wenkbrauw lijn volgen om een zo vol mogelijke wenkbrauw te creëren. Wanneer je teveel afwijkt van deze vorm en dus een gebied pigmenteert waar géén haartjes zitten, zul je optisch verschil gaan zien in kleur met het gebied waar wél haartjes zitten. De vorm iets aanpassen vormt echter vaak geen probleem. Wij staan open voor vragen en suggesties, maar wij verrichten geen werk waar we niet achter staan.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

Kan ik mijn wenkbrauwen naderhand nog wel verven / waxen of epileren?

Zodra de wenkbrauwen genezen zijn is dit geen enkel probleem, let er wel op dat je geen wenkbrauwhaartjes verwijderd op de plek van de PMU. Voor wat betreft het verven of bij tekenen geldt dat dit feitelijk niet nodig is, mocht je dit toch willen omdat je bijvoorbeeld lichte haartjes van jezelf hebt zorg dan dat de wenkbrauw genezen is.

Hoe lang duurt een behandeling Powderbrows?

De eerste behandeling duurt ongeveer 2 uur. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar je wensen én je wenkbrauwen. Ook wordt er voorgetekend zodat je zeker weet dat we op één lijn zitten! Dit voortekenen gebeurd door middel van browmapping, hierdoor creëer je de meest perfect passende wenkbrauwen voor jou gezicht! Uiteindelijk wordt het pigment aangebracht in de huid. Na 6 tot 10 weken, niet eerder in verband met herstel van de huid, vindt de nabehandeling plaats. Tijdens deze behandeling wordt uitgebreid gekeken naar het genezingsproces en uiteindelijke resultaat. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan beantwoord. Tijdens deze behandeling wordt de gehele wenkbrauw nagelopen en bijgewerkt. Deze behandeling duurt ongeveer 1 á 1.5 uur. Mocht er onverhoopt een 3e behandeling nodig zijn dan rekenen wij €75, dat is dus de 2e nabehandeling binnen 6 tot 10 weken ná de eerste nabehandeling.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar bij powderbrows?

Gemiddeld 1.5 tot 3 jaar, daarna zul je een touch up behandeling moeten boeken om je wenkbrauwen weer strak en donkerder te krijgen!

Waarom Powderbrows?

Het beschadigen van de huid is zo minimaal dat er vrijwel nooit littekenvorming plaats vindt. Ideaal, want zo geneest de huid beter en wordt het resultaat mooier. Powderbrows zijn geschikt voor alle typen huiden; droog, vet, gecombineerd. Daarnaast is het genezen resultaat erg natuurlijk en vervaagt het na 1.5 tot 3 jaar in plaats van de grijze, groene, oranje wenkbrauw van vroeger.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen