Salonvoorwaarden

De salon is uitsluitend en alleen geopend op afspraak. Afspraken kunnen zelfstandig online ingepland worden tot 60 minuten van tevoren. Staat er geen datum of tijdstip bij, of kom je er niet uit? Bericht ons dan even dan helpen we je.

Ben je 10 minuten of meer later dan de afgesproken tijd aanwezig dan kan het zijn dat je afspraak verzet wordt, in dat geval brengen we 50% van de betreffende behandeling in rekening. Dit geldt ook voor annuleren binnen 24 uur. Bij een no show afspraak wordt het gehele bedrag van de betreffende behandeling in rekening gebracht. Annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos.

Je kunt bij binnenkomst plaats nemen in de algemene wachtruimte, je wordt hier opgehaald. In het pand zijn openbare toiletten aanwezig.

Er geschiedt genoeg vrij parkeren rondom het pand. De salon is eveneens goed te bereiken per fiets of OV, de bus stopt voor de deur. Wij zijn gelegen aan de snelweg.

Draag zorg voor schone wimpers en/of wenkbrauwen voorafgaand aan je afspraak.

Betalen geschiedt per pin of (gepast) contant.

Gezien de huidige omstandigheden betreffende COVID-19 willen we je graag wijzen op het volgende:

Heb jij, of één van je huisgenoten, last van (neus)verkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts? Je afspraak kan dan helaas niet door gaan! Buiten de 24 uur voorafgaand aan je afspraak kun je dit zelf wijzigen, binnen 24 uur kunnen wij dit voor je doen.

We verzoeken je daarom ook om alleen naar je afspraak te komen en bij binnenkomst plaats te nemen in de wachtruimte, hier word je opgehaald.

Wij vinden jou en onze gezondheid belangrijk en werken daarom strikt volgens het hygiëne protocol van het RIVM en aansluitend het advies van branchevereniging ANBOS. Meer informatie hierover vind je hier