Overige salonvoorwaarden

De salon is geopend op dinsdag, woensdag -en vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en op donderdag van 19.00 – 22.00 uur. Uitsluitend en alleen op afspraak.

Ben je 10 minuten of meer later dan de afgesproken tijd aanwezig dan kan het zijn dat je afspraak verzet wordt, in dat geval breng ik 50% van de betreffende behandeling in rekening. Je kunt bij binnenkomst plaats nemen in de algemene wachtruimte, je wordt hier opgehaald. Meegebracht bezoek kan hier eveneens plaats nemen.

Bij annuleren binnen 24 uur ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Buiten 24 uur annuleren is kosteloos en vrijblijvend.

Draag zorg voor schone wimpers en wenkbrauwen. Ik breng kosten in rekening voor het reinigen van make-up, crème of andere restanten.

Betalen geschiedt per pin of (gepast) contant.

Gezien de huidige omstandigheden betreffende COVID-19 willen we je graag wijzen op het volgende:

Heb jij, of één van je huisgenoten, last van (neus)verkoudheid, loopneus, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts? Je afspraak kan dan helaas niet door gaan! Buiten de 24 uur voorafgaand aan je afspraak kun je dit zelf wijzigen, binnen 24 uur kunnen wij dit voor je doen.

We verzoeken je daarom ook om alleen naar je afspraak te komen en bij binnenkomst plaats te nemen in de wachtruimte, hier word je opgehaald.

Wij vinden jou en onze gezondheid belangrijk en werken daarom strikt volgens het hygiëne protocol van het RIVM en aansluitend het advies van branchevereniging ANBOS. Meer informatie hierover vind je hier