Semi permanente make-up Deventer (SPMU)

Bij Droomwimpers kun je ook terecht voor semi permanent make-up in Deventer. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan microblading, powder brows en SPMU eyeliner. Deze semi permanente make-up behandelingen zijn de allernieuwste trends op het gebied van PMU. Ben jij momenteel niet toe aan permanente make-up, maar zoek je een oplossing waardoor je wel lang profiteert van het resultaat? Dan zijn deze behandelingen voor semi permanente make-up in Deventer voor jou een uitkomst!

Verschil tussen powder brows en microblading

Ben jij aan het oriënteren op het gebied van permanent make up voor wenkbrauwen? Dan kom je waarschijnlijk de termen powder brows en microblading veel tegen. Bij microblading worden zogenoemde hairstrokes aangebracht in de huid, daarentegen zijn powder brows (ook wel ombre brows genoemd) een schaduwtechniek om de wenkbrauw meer ingekleurd te krijgen. Beide technieken zijn afzonderlijk toe te passen maar soms kan het mooi zijn om de aanzet van de wenkbrauw te starten met microblading. Deze combinatie wordt vaak toegepast.

Bij microblading worden hele dunne lijntjes aangebracht in de huid, in de richting van de eigen wenkbrauwhaartjes. Hierbij worden natuurlijke pigmenten gebruikt om een natuurlijke, volle wenkbrauw te creëren. Deze techniek wordt handmatig toegepast met flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje (microblade; mini mesje). Met deze mesjes wordt niét in de huid gesneden, er worden zogenoemde krasjes gemaakt in de opperhuid waarna het pigment zijn intrede neemt.

Bij powder brows wordt er een lijn gezet in de vorm van de wenkbrauw, vervolgens wordt de wenkbrauw vanaf de aanzet van licht naar donker ‘ingekleurd’ door middel van schaduwen. Powder brows worden, in tegenstelling tot microblading, machinaal aangebracht. Powder brows zijn niet pijnlijker dan microblading of andersom, beiden zijn voelbaar maar prima te doorstaan! Dit komt mede omdat er niet diep in de huid gepigmenteerd wordt zoals bij tatoeëren.

De kleur en vorm worden afgestemd op:

 • ◼️ Huidskleur
 • ◼️ Eigen wenkbrauw
 • ◼️ Haar- en wenkbrauwkleur
 • ◼️ Vorm gezicht
 • ◼️ Wens van de klant

Hoeveel behandelingen?

Iedere huid kan anders reageren en hierdoor is er ook voor iedereen een ander aantal behandelingen nodig. Wanneer er geen permanent make up aanwezig is, zijn twee behandelingen vrijwel altijd voldoende. Toch is er een enkele keer ook een derde behandeling nodig. Het aantal behandelingen voor semi permanente make up verschilt dus per persoon. Ben jij afkomstig van een andere salon en is er al permanente make up aanwezig? Kom dan vrijblijvend langs zodat we samen een plan kunnen opstellen voor een passende behandeling semi permanente make up. In de meeste gevallen volstaat één nabehandeling. De kleurpigmenten die ik gebruik zijn dermatologisch getest, vrij van iron oxide en conserveermiddelen. Er zijn meerdere kleurpigmenten zodat er altijd een kleur is die bij jou past! Mengen is ook mogelijk.

Semi Permanente make-up: eyeliner

Bij Droomwimpers kun je ook terecht voor een semi permanente eyeliner, voor zowel het boven- als onderste ooglid. Ook hierbij geldt dat kleur, vorm, dikte etc. naar wens aan te passen zijn. Kies jij voor Droomwimpers als jouw salon voor semi permanente make up in Deventer? Dan hoef je in de ochtend nooit meer te struggelen met een oogpotlood en wordt je iedere dag wakker met een mooie, strakke eyeliner. Met eyeliner maak je je oogopslag af. Op het gebied van voor- en nazorg geldt hetzelfde als bij de semi permanente make up wenkbrauwen.

Prijzen semi permanente make-up Deventer:

 • ◼️ Microblading / Powder brows incl. waxen en epileren en 1 nabehandeling €249
 • ◼️ Touch up binnen 1 jaar €100
 • ◼️ Touch up binnen 1-2 jaar €150
 • ◼️ Touch up binnen 2-3 jaar €175
 • ◼️ SPMU Eyeliner incl. 1 nabehandeling €199
 • ◼️ Touch up €100

Powder brows

Powderbrows

Maak je afspraak nu online!

Boek online

Microblading

Microblading

Afspraak semi permanente make-up Deventer

Voor semi permanente make up Deventer ben je bij Droomwimpers aan het juiste adres. Ik werk conform de richtlijnen van de LCHV en GGD, mijn GGD PMU vergunning kun je hier vinden. Wil jij een afspraak maken? Dit doe je gemakkelijk online via de website!