Russian volume refill

Mooie, volle en natuurlijke wimpers met Russian Volume wimperextensions. In ongeveer één (1) uur wordt een Russian Volume refill vakkundig naar wens geplaatst.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Prijslijst

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend. Draag je momenteel wimperextensions van een andere salon? We beoordelen graag ter plekke of we het op kunnen vullen en spreken vooraf een prijs met je af.
Maak een afspraak

Wanneer je voor een refill komt hangt af van wanneer jij het nodig acht. De één stoort zich sneller aan ontbrekende wimperextensions dan de ander. Gemiddeld komen klanten eens per 3 á 4 weken langs voor een refill. Het is ook mogelijk om beide technieken te combineren, dus One by One en Russian Volume. Hiermee krijg je dan een zogenoemde set met Hybrid lashes.

De kosten voor een refill worden bepaald aan de hand van de week waarin je terugkomt en de datum waarop je voor het laatst bent geweest.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191