Browtreatment

Strakke, volle wenkbrauwen. De trend van nu. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel?

Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat wij altijd kijken naar welke vorm -en kleur bij jou passen. 

Nadat de vorm bepaald is wordt de wenkbrauw geshaped, dit gebeurd door middel van waxen en epileren. Wax is een stuk zachter voor de huid dan hars en zorgt voor een strak en effectief resultaat. In een relatief korte tijd verwijder je de haartjes. De wax waarmee we werken is geschikt voor de gevoelige huid en daarnaast ideaal voor donshaar, zo krijg je een nog strakkere vorm! De haartjes die achterblijven na het waxen, verwijderen we met epileren.

Kies je voor verven dan wordt de wenkbrauwverf aangebracht na het shapen. We hebben diverse kleuren en kijk altijd naar de kleur van je huid en haar, vanzelfsprekend gaat dit ook in overleg.

De haartjes blijven tot wel 5 weken weg en de verf blijft tot wel 3 weken op de haartjes aanwezig. Desgewenst kan de vorm ook groter of strakker gemaakt worden, conform de huidige trend.

De prijzen zijn als volgt:

Wenkbrauwen waxen & epileren €20
Wenkbrauwen waxen , epileren & verven €25

Kijk eens bij Henna Brows