Browtreatment

Strakke, volle wenkbrauwen. De trend van nu. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder of wenkbrauwgel?

Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm óf kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat ik altijd kijk naar welke vorm -en kleur bij jou passen. 

Nadat de vorm bepaald is wordt de wenkbrauw geshaped, dit gebeurd door middel van waxen en epileren. Wax is een stuk zachter voor de huid dan hars en zorgt voor een strak en effectief resultaat. In een relatief korte tijd verwijder je de haartjes. De wax waarmee ik werk is geschikt voor de gevoelige huid en daarnaast ideaal voor donshaar, zo krijg je een nog strakkere vorm! De haartjes die achterblijven na het waxen, verwijder ik met epileren.

Kies je voor verven dan wordt de wenkbrauwverf aangebracht na het shapen. Ik heb diverse kleuren en kijk altijd naar de kleur van je huid en haar, vanzelfsprekend gaat dit ook in overleg.

De haartjes blijven tot wel 5 weken weg en de verf blijft tot wel 3 weken op de haartjes aanwezig. Desgewenst kan de vorm ook groter of strakker gemaakt worden, conform de huidige trend.

Mijn prijzen zijn als volgt:

Wenkbrauwen waxen, epileren en verven €20
Wenkbrauwen waxen en epileren €10

Kijk eens bij Henna Brows

Klantervaringen 

Henriette T.

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog