Wimperextensions Deventer

Wil jij iedere ochtend wakker worden met mooie, lange en zwarte wimpers? Dit is te realiseren met wimperextensions. Bij Droomwimpers heb je de ruime keuze uit verschillende soorten wimperextensions in Deventer. Samen kijken we naar je wensen om ervoor te zorgen dat er een look wordt gecreëerd die bij jou past. Zowel een mooie naturel look als een uitgesproken look voor een speciale gelegenheid is te creëren met de wimperextensions. Maak gemakkelijk online een afspraak bij Droomwimpers voor jouw wimperextensions in Deventer!

One by One wimperextensions

De eerste techniek voor het zetten van wimperextensions in Deventer bij Droomwimpers zijn de One by One wimperextensions. Hierbij wordt er op iedere eigen wimper één wimperextension geplakt. Door de ruime keuze in lengte, dikte, krul en zelfs kleur van de wimperextensions maken dat er veel mogelijk is. Hiernaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de One by One wimperextensions, daarmee wordt de oogopslag net iets anders. Denk bijvoorbeeld aan een ‘angeleye’ of een ‘bambi look’, tegenwoordig kiezen veel klanten voor de ‘Kim Kardashian’ look. Samen kijken we wat het beste bij je past. Het plaatsen van een nieuwe set One by One wimperextensions in Deventer duurt ongeveer 1,5 uur. Dit is afhankelijk van je eigen wimpers.

One by One wimperextensions Deventer:

 • ◼️ Nieuwe set one by one €59
 • ◼️ Refill tot 2 weken €20
 • ◼️ Refill tot 3 weken €30
 • ◼️ Refill tot 4 weken €40

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan behorend bij de week waarvoor je komt dan spreken we vooraf een andere prijs met je af.

Russian Volume wimperextensions

De andere techniek voor wimperextensions in Deventer bij Droomwimpers zijn de Russian Volume wimperextensions. Deze 2 t/m 10D Russian Volume wimperextensions maken van jouw ogen echte blikvangers. De focus bij deze techniek ligt op volume, er worden 2 t/m 10 wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst. De Russian Volume wimperextensions zijn flexibel, comfortabel, zijdezacht en waterproof. De zogenaamde waaier techniek die wordt gebruikt is veilig, pijnloos en bijna ontspannend te noemen. Na de behandeling ben jij gegarandeerd van een spectaculaire oogopslag.

  Russian Volume wimperextensions Deventer
 • ◼️ Russian Volume nieuwe set €69
 • ◼️ Refill tot 2 weken €30
 • ◼️ Refill tot 3 weken €40
 • ◼️ Refill tot 4 weken €50

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan behorend bij de week waarvoor je komt dan spreken we vooraf een andere prijs met je af.

Russian Volume wimperextensions

Het verschil

Wanneer je bij Droomwimpers wimperextensions in Deventer laat zetten heb je dus de keuze uit twee verschillende technieken. Het verschil tussen One by One en Russian volume wimperextensions zit hem in verschil van dikte en de techniek van plaatsen. Bij Russian volume wordt gebruikt gemaakt van dunnere, zachtere wimpers en een zogenoemde waaier techniek. Hierdoor oogt het geheel zwarter en voller. Bij One by One wordt er één wimperextension per eigen wimper geplaatst. Het is bij Droomwimpers ook mogelijk om beide technieken wimperextensions in Deventer te combineren, dus One by One en Russian Volume. Hiermee krijg je dan een zogenoemde set met Hybrid lashes. Voor welke techniek wimperextensions in Deventer jij kiest is afhankelijk van jouw eigen wensen. Twijfel je nog? Samen kunnen wij kijken naar welke techniek wimperextensions het beste bij je past!

Wimperextensions refill

Zowel bij One by One wimperextensions als Russian Volume wimperextensions bij Droomwimpers in Deventer heb je een keer in de zoveel tijd een refill nodig. Na hoeveel tijd jij precies langskomt voor een refill hangt af van persoonlijke voorkeur. De één zal zich eerder storen aan ontbrekende wimperextensions dan de ander. Gemiddeld komen klanten eens per 3 á 4 weken langs voor een refill. De kosten voor een refill worden bepaald aan de hand van de week waarin je terugkomt en de datum waarop je voor het laatst bent geweest.

  • Prijs refill One by One
 • ◼️ Refill tot 2 weken €20
 • ◼️ Refill tot 3 weken €30
 • ◼️ Refill tot 4 weken €40

Prijs refill Russian Volume

 • ◼️ Refill tot 2 weken €30
 • ◼️ Refill tot 3 weken €40
 • ◼️ Refill tot 4 weken €50

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend. Draag je momenteel wimperextensions van een andere salon? Dan wordt er ter plekke beoordeeld of het bij Droomwimpers kan worden opgevuld en wat de prijs hiervoor is. Mocht er aanzienlijk meer uitval zijn in de week waarin je terugkomt, wordt er een andere prijs gerekend. Dit wordt vooraf kenbaar gemaakt.

Afspraak wimperextensions Deventer

Wil jij een afspraak maken voor het zetten van wimperextensions in Deventer? Bij Droomwimpers ben je aan het juiste adres. Maak gemakkelijk online een afspraak!