Wimpers One by One refill

Mooie volle, natuurlijke wimpers met One by One wimperextensions. In ongeveer 30 tot 45 minuten wordt een One by One refill vakkundig naar wens geplaatst.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Trusted and loved. Met een 4.9 / 5 beoordeeld uit 190+ reviews op Google.

Prijslijst

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan hoort bij 4 weken wordt er een nieuwe set gerekend.
Maak een afspraak

Wanneer je voor een refill komt hangt af van wanneer jij het nodig acht. De één stoort zich sneller aan ontbrekende wimperextensions dan de ander. Gemiddeld komen klanten eens per 3 á 4 weken langs voor een refill. Het is ook mogelijk om beide technieken te combineren, dus One by One en Russian Volume.

De kosten voor een refill worden bepaald aan de hand van de week waarin je terugkomt en de datum waarop je voor het laatst bent geweest.

RESULTAAT

Voor het mooiste resultaat volgen we jaarlijks meerdere erkende cursussen en trainingen door heel NL.

TIJD

Schoonheid kent geen tijd. Voor iedere behandeling plannen we ruimschoots de tijd zodat je verzekerd bent van alle aandacht.

HYGIENE

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. We reinigen, desinfecteren en werken conform de GGD en LCHV richtlijnen.

PASSIE

We werken met veel liefde voor het vak. Iedere klant verdiend bij ons de tijd en aandacht die benodigd zijn om je tevreden de deur uit te laten gaan.

“Deze week voor de eerste keer geweest en kreeg gelijk een goed gevoel bij binnenkomst. Goede uitleg en meedenken met wat ik wilde. Ben zeer tevreden en kom zeker terug.”

~ Marleen Witteveen

Wanneer zien we jou in onze salon?

Maak een afspraak 06 23104191